Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > >

Pinduri Blog

Miért írjuk ezt a blogot?

Mert egyáltalán nem szerettünk volna egy tucat babás webáruházat létrehozni, a mi célunk, hogy értéket adjunk Nektek - akár vásárlás nélkül is. 

Ha csak olvasgatni vagy itt...
Ha szívesen olvasnál hasznos tippeket és tanácsokat a fogantatástól a totyogó korig...
Ha szeretnél egy jót nevetni a vicces történeteinken....

Akkor jó szívvel ajánljuk Neked a PinduriBlogot....jó olvasgatást!  wink

Szerző: Szeles Judit
Babakocsi táska, ami könnyebbé teszi a babakocsis sétákat


Sokat jártok babakocsival sétálni a babáddal? Nyilván Te is viszed magaddal a babád és a saját holmitokat. Ilyenkor hova teszed a táskádat? Berakod a babakocsi alsó kosarába, vagy feleslegesen cipeled, ugye? Valljuk be, cipeljük egész nap a babánkat, legalább a táskánkat ne kelljen!  Ebben segít neked ez a szuper babakocsi táska! 

Szerző: Szeles Judit
A baba napirendje

Az egyik "kedvenc" kérdés, amit friss és kezdő anyukaként általában megkapunk az a "Van-e már napirendetek? Hogy alakul a baba napirendje?" Szeretik nekünk szegezni ezeket a nem is olyan egyszerű kérdéseket más anyukák nagyobb gyerekkel, "hozzáértő" ismerősök és persze a védőnői státusz vizsgálaton is szinte mindig terítékre kerül a baba napirendje. Mikor optimális, hogy kialakuljon a baba napirendje? Egyáltalán feltétlen szükség van rá? Szólj bele a baba napirendjébe, vagy bízd rá annak kialakítását? Milyen az, ha rugalmas a baba napirendje? 

Szerző: Szeles Judit
Fogzás...hogyan segíthetsz babádnak?

Mint egy fogzó kisfiú anyukája állíthatom, hogy a fogzás egy utálatos, ám de gyerekneveléshez szükségszerű rosszként hozzátartozó dolog. Mikor kezdődik? Milyen jelei vannak a fogzásnak? Milyen sorrendben történik, és mivel segíthetünk rajta? Olvass tovább, és leírom mi vált be nekünk, hogy túléljük a fogzás okozta kellemetlen napokat...

Szerző: Szeles Judit
Mit vigyünk babalátogató ajándéknak?

Amikor megszületik egy kisbaba a baráti körünkben, rokonságunkban - és jelzi az anyuka, hogy most már fogad vendégeket! - mehetünk megnézni a kis újszülöttet egy babalátogató keretein belül. Igenám, de még a rutinos anyukákban is felmerülhet a kérdés: Mit vigyünk babalátogató ajándéknak az újszülött kisbabának?

Szerző: Szeles Judit
Ajándék a leggyorsabbaknak!

Webshopunk indulása alkalmából ajándékba adjuk a képen látható autós matricát az első 25 vásárlónknak, aki 10.000 Ft felett vásárol!

Szerző: Szeles Judit
Apapara és az a bizonyos 15 perc

...Ami házasságokat menthet. Nem szeretnék egy amolyan párkapcsolati tanácsadás a gyereknevelésben blogot írni, azonban, van egy szuper tippem, amit úgy gondolok, hogy minden gyerekvállalás előtti nőnek tudnia kellene. Mikor várandós voltam a kisfiunkkal, jártam szülésfelkészítő tanfolyamra. Egy mondat, tanács nagyon megmaradt bennem: Adjunk 15 percet az apukáknak, mert akár ezen a 15 percen is múlhat a párkapcsolatunk. Drasztikusan hangozhat, de tényleg hatásos!

 

Szerző: Szeles Judit
Első blogbejegyzésem

Első blogbejegyzésemet amolyan bemutatkozás félének szánom. Magamból indulok ki és, amikor megnyitok egy blogot, akkor az első kérdésem ki írja, a második pedig, hogy mit szeretne vele elérni? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább a válaszokért....