Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Pinduri Blog

Miért írjuk ezt a blogot?

Mert egyáltalán nem szerettünk volna egy tucat babás webáruházat létrehozni, a mi célunk, hogy értéket adjunk Nektek - akár vásárlás nélkül is. 

Ha csak olvasgatni vagy itt...
Ha szívesen olvasnál hasznos tippeket és tanácsokat a fogantatástól a totyogó korig...
Ha szeretnél egy jót nevetni a vicces történeteinken....

Akkor jó szívvel ajánljuk Neked a PinduriBlogot....jó olvasgatást!  wink

Babakocsi táska, ami könnyebbé teszi a babakocsis sétákat


Sokat jártok babakocsival sétálni a babáddal? Nyilván Te is viszed magaddal a babád és a saját holmitokat. Ilyenkor hova teszed a táskádat? Berakod a babakocsi alsó kosarába, vagy feleslegesen cipeled, ugye? Valljuk be, cipeljük egész nap a babánkat, legalább a táskánkat ne kelljen!  Ebben segít neked ez a szuper babakocsi táska! 

A baba napirendje

Az egyik "kedvenc" kérdés, amit friss és kezdő anyukaként általában megkapunk az a "Van-e már napirendetek? Hogy alakul a baba napirendje?" Szeretik nekünk szegezni ezeket a nem is olyan egyszerű kérdéseket más anyukák nagyobb gyerekkel, "hozzáértő" ismerősök és persze a védőnői státusz vizsgálaton is szinte mindig terítékre kerül a baba napirendje. Mikor optimális, hogy kialakuljon a baba napirendje? Egyáltalán feltétlen szükség van rá? Szólj bele a baba napirendjébe, vagy bízd rá annak kialakítását? Milyen az, ha rugalmas a baba napirendje? 

Fogzás...hogyan segíthetsz babádnak?

Mint egy fogzó kisfiú anyukája állíthatom, hogy a fogzás egy utálatos, ám de gyerekneveléshez szükségszerű rosszként hozzátartozó dolog. Mikor kezdődik? Milyen jelei vannak a fogzásnak? Milyen sorrendben történik, és mivel segíthetünk rajta? Olvass tovább, és leírom mi vált be nekünk, hogy túléljük a fogzás okozta kellemetlen napokat...

Apapara és az a bizonyos 15 perc

...Ami házasságokat menthet. Nem szeretnék egy amolyan párkapcsolati tanácsadás a gyereknevelésben blogot írni, azonban, van egy szuper tippem, amit úgy gondolok, hogy minden gyerekvállalás előtti nőnek tudnia kellene. Mikor várandós voltam a kisfiunkkal, jártam szülésfelkészítő tanfolyamra. Egy mondat, tanács nagyon megmaradt bennem: Adjunk 15 percet az apukáknak, mert akár ezen a 15 percen is múlhat a párkapcsolatunk. Drasztikusan hangozhat, de tényleg hatásos!

 

Mit vigyünk babalátogató ajándéknak?

Amikor megszületik egy kisbaba a baráti körünkben, rokonságunkban - és jelzi az anyuka, hogy most már fogad vendégeket! - mehetünk megnézni a kis újszülöttet egy babalátogató keretein belül. Igenám, de még a rutinos anyukákban is felmerülhet a kérdés: Mit vigyünk babalátogató ajándéknak az újszülött kisbabának?

Ajándék a leggyorsabbaknak!

Webshopunk indulása alkalmából ajándékba adjuk a képen látható autós matricát az első 25 vásárlónknak, aki 10.000 Ft felett vásárol!

Első blogbejegyzésem

Első blogbejegyzésemet amolyan bemutatkozás félének szánom. Magamból indulok ki és, amikor megnyitok egy blogot, akkor az első kérdésem ki írja, a második pedig, hogy mit szeretne vele elérni? Ha ezek a kérdések benned is felmerültek, akkor olvass tovább a válaszokért....