Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELFOGADOM
Menü

Kik vagyunk mi?

A Pinduri.hu oldal mögött...

A Pinduri.hu oldal kisfiunk Alex születésének köszönhető. Mikor Alex megszületett sokáig (túl sokáig) keresgéltünk az interneten, hogy minden szükséges, hasznos és praktikus - és kezdő szülőként valljuk be szükségtelen, de cuki smiley - babakelengyét meg tudjuk vásárolni, be tudjunk szerezni. 

Rólam - Alex anyukájáról - tudni kell, hogy nagyon alapos, körültekintő vásárló vagyok. Szeretek részletesen utána járni a vásárolni kívánt termékeknek. Így alakult ki, hogy Alex pár hónapos korára már több anyuka barátnőmnek is én ajánlottam, sőt rendeltem meg a nekem is bevált babás termékeket.

Valódi szülők, jól bevált termékek

Én magam is elsősorban olyan helyekről szeretek vásárolni, ahol valódi szülők adnak nekem tanácsot, tapasztalatot, nem pedig egy multi által fizetett eladó, akinek gyermeke nincs, viszont jutaléka igen  smiley

A Pinduri.hu oldalon csak olyan termékeket találsz, amit mi magunk is használunk, és jó szívvel ajánljuk Neked szülőként, hiszen szereti a kisfiunk is!

Készletünk folyamatosan bővül, a Ti igényeitek szerint!

Minden visszajelzést nagyon köszönünk! Ha megvennéd, de nem találod, jelezd nekünk! 

Judit - Alex Anyukája

Ha kérdésed van a termékkel, rendeléssel, webáruházzal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal! Az én munkámmal itt a webáruházban találkozhatsz.


 

Zoli - Alex apukája

Ő a felelős a csomagolásért, szállításért. Az ő munkájával akkor találkozhatsz, ha leadtad a rendelésed.