Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELFOGADOM
Menü

Hogyan válaszd ki a szoptatós melltartó méreted?

Szerző: Szeles Judit
2019. 10. 24. 00:00:00

Szinte minden első gyermekét váró anyuka, aki szoptatni szeretne felteszi magának a következő kérdéseket: mekkora szoptatós melltartó mérettel készüljek? Hány darab szoptatós melltartót érdemes előre beszerezni? Már a kórházi csomagba is vigyek szoptatós melltartót? Honnan tudhatod előre, hogy mekkora szoptatós melltartóra lesz szükséged szülés után? 

Ezekre a kérdésekre szeretnék most nektek választ adni, ebben a szoptatós melltartó vásárlási kalauzban. Olvass tovább a részletekért...

Szoptatós_Melltartó_Méret

Szoptatós melltartó méret...mekkorával készülj?

A legnagyobb dilemmát a szoptatós melltartó méretválasztása okozza. Honnan tudhatod előre mekkora szoptatós melltartót válassz? Az egyik leggyakoribb tanács a szoptatós melltartó méretét illetően, hogy érdemes egy mérettel nagyobbat választani. Azonban ez sem mindenkire, és minden esetben igaz. Olykor kevés a plusz egy méret, néha pedig túl sok is, hiszen szoptatáskor egy napon belül is rengeteget változik a mell mérete. De akkor honnan tudhatod előre, hogy mekkora szoptatós melltartó méretre lesz szükséged szülés után?  Érdemes rugalmas anyagból készült szoptatós melltartót választani, kosármérettől függetlenül. Nézz körül itt, hiszen  pont ilyen szoptatós melltartókat találsz nálunk! Ezzel a típusú szoptatós melltartóval nem lőhetsz mellé a szoptatós melltartó méretválasztását illetően!  wink

 

Határozd meg most a szoptatós melltartó méreteted!

Ezzel a táblázattal könnyen megtalálod a Te szoptatós melltartó méretedet:

Szoptatós_melltartó_méret

 

 

Szoptatós melltartó fazon...milyen az ideális?

Szoptatós_Melltartó_Méret

Szoptatós_Melltartó_MéretKényelmes. Legyen ez az egyik legfontosabb szempont a szoptatós melltartó vásárlásánál, hogyha sokáig szeretnél szoptatni! 

Szoptatós_Melltartó_MéretAz ideális szoptatós melltartóban nincsen merevítő.

Szoptatós_Melltartó_MéretA tökéletes szoptatós melltartó rugalmas, igazodik a mell méretéhez, kényelmes viselet szoptatás előtt, és szoptatás befejeztével is.

Szoptatós_Melltartó_MéretA szoptatós melltartó hátulján legyen minimum dupla, de leginkább tripla kapcsolás legyen a megfelelő tartásért.

Szoptatós_Melltartó_MéretA szoptatós melltartó kosarai legyenek egy kézzel lekapcsolhatóak, mert az éhes babák nem a türelmükről híresek.  smiley

Szoptatós_Melltartó_MéretA szoptatós melltartó kosara legyen legalább akkora, hogy elférjen benne a melltartó betét.

 

Milyen szoptatós melltartót ne válassz, ha sokáig szeretnéd szoptatni a babádat?

Semmiképpen sem ajánlom a merevítős szoptatós melltartót! Egy kényelmetlen merevítőtől, akár a tej mennyisége is csökkenhet! Sokáig szeretnéd anyatejjel táplálni a babád? Akkor válassz egy kényelmes, merevítő nélküli fazont!

 

Mikor érdemes beszerezni az első szoptatós melltartót?

A legtöbb kórházi csomagba ajánlják, hogy legyen nálad 2 db szoptatós melltartó, amivel egyet is tudok érteni. Sőt! Egy kényelmes szoptatós melltartó kismama melltartóként is funkciónál, hiszen a terhesség végén már kényelmetlen lehet egy hagyományos, merevítős fazon. 

 

Hány darab szoptatós melltartóval érdemes készülni szülés utánra? 

Minimum 2 db, jól megválasztott, kényelmes szoptatós melltartóval már nagy baj nem érhet  wink A TOP szoptatós melltartóinkat mi 4 színben áruljuk, hogy minden ruha alatt észrevétlen legyen: testszínű, fehér, fekete és rózsaszín. Kezdésnek egy fehér és fekete kombóval nem lőhetsz mellé  wink

 

+1 Tipp szoptatós melltartó választáshoz

Szoptatós_Melltartó_MéretHa sokáig szeretnéd szoptatni babád, érdemesebb beszerezni legalább egy alkalmibb szoptatós melltartót is, hiszen bármikor jöhet egy esküvő, egy elegánsabb esemény, ahová egy kicsit csinosabb darabot vennél fel. Jó hírünk van, ugyanis megtaláltuk azt a fazonú szoptatós melltartót, ami merevítő nélküli, mégis push-up hatást nyújt. Kényelmes, nőies és egy kézzel lekapcsolható kosaras. Kíváncsi vagy? Nézd meg jobban ITT.

 

Kérdésed lenne a szoptatós melltartó választással kapcsolatban? Írd meg bátran, hozzászólásban!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blogbejegyzés
blog comments powered by Disqus