Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mit vigyünk babalátogató ajándéknak?

Szerző: Szeles Judit
Mit vigyünk babalátogató ajándéknak?

Amikor megszületik egy kisbaba a baráti körünkben, rokonságunkban - és jelzi az anyuka, hogy most már fogad vendégeket! - mehetünk megnézni a kis újszülöttet egy babalátogató keretein belül. Igenám, de még a rutinos anyukákban is felmerülhet a kérdés: Mit vigyünk babalátogató ajándéknak az újszülött kisbabának?

 

Mit NE vigyünk babalátogató ajándék gyanánt?

Kezdjük a fordítottjával, mi az amit egyáltalán nem ajánlok babalátogató ajándéknak:

Babalátogató_ajándékNe vigyünk babakozmetikum termékeket! Az általam megkérdezett anyukák zöme a gyógyszertári fürdetőt, popsikrémet, olajat és testápolót használja. Ha mégsem, akkor hidd el, már tudja, hogy melyiket fogja használni. A saját véleményem, hogy a különböző drogériákban kapható baba kozmetikumok zöme nem való egy újszülött érzékeny bőrének. Nem jó ötlet babalátogató ajándéknak.

Babalátogató_ajándékNe vigyünk cumit! Nem tudhatjuk, hogy anyuka cumi párti vagy sem. Ha mégis cumipárti, és cumizik az újszülött, millió féle van! Nem túlzok, és a legtöbb újszülött baba nem fogadja el ám bármelyik fajta cumit! Az én kisfiamnál például a 3. féle cumi vált be. Babalátogató ajándéknak elég lutri, hogy pont beletalálunk-e. Nem javaslom.

Babalátogató_ajándékNe vigyünk babanaplót! Egy nagyon közkedvelt babalátogató ajándék. Azonban a legtöbb kismama, aki szeretne babanaplót, már várandósan elkezdi annak megírását, így biztosan felesleges babalátogató ajándék lenne. 

Babalátogató_ajándékNe vigyünk babacipőt! Szintén egy nagyon népszerű babalátogató ajándék ötlet. Tudjátok mikor kezd el hordani egy baba cipőt? Legkorábban is pár hónaposan beszélhetünk a puha talpú kocsi cipőkről. Még anyuka sem tudja megmondani, hogy akkor mekkora babacipőre lesz szükség  smiley 

Babalátogató_ajándékNe vigyünk cumisüveg melegítőt, sterizálót - ameddig nem kérdezzük meg anyukát, hogy használja-e, szüksége van-e rá. Én speciel sosem használtam.

 

Mit vigyünk akkor babalátogató ajándék gyanánt?

Babalátogató_ajándék Babalátogató_ajándékVigyünk baba bodyt! Az egyik legkézenfekvőbb ötlet a baba ruha. Baba bodyból pedig sosem elég! Ha szeretnél mosolyt csalni a megajándékozott baba szülei arcára nézz körül baba bodyjaink között, baba látogató ajándék gyanánt!

Babalátogató_ajándékVigyünk baba sapkát babalátogató ajándéknak! Babasapka mindig kell: télen a hideg ellen, ősszel és tavasszal a hűvös szél ellen, nyáron a nap ellen. Akkor már miért ne válassz egy vagány babasapkát babalátogató ajándékba? Nézz körül méret nélküli babasapkáink között - bátran megveheted próba nélkül is! 

Babalátogató_ajándékVigyünk baba kiegészítőket! Minden baba fogzik, és szinte kivétel nélkül mindegyik bababának kell ilyenkor nyálkendő. Vigyél hát ilyen praktikus de cuki babalátogató ajándékot!

Babalátogató_ajándékKislánynak keresel babalátogató ajándékot? Akkor lepd meg őt baba hajpánttal! Hihetetlen cuki babalátogató ajándék, és lányos anyukák tudják: baba hajpántból sosem elég! Nézz szét méret nélküli baba hajpántjaink között, melyek bátran megvehetőek próba nélkül is!  

Babalátogató_ajándékÉs a legvégére hagytam a legpraktikusabb babalátogató ajándékot...vigyünk textilpelust! Ebből komolyan mondom SOSEM elég. A textilpelenka az egyik sokoldalúbban használható babalátogató ajándék Jól jön egy alváshoz, egy nyunyizáshoz, egy etetéshez, egy büfiztetéshez, egy fürdetéshez...és még sorolhatnám. Nem lehet vele mellélőni. Talán csak azzal, ha nem jó minőséget választunk, és már pár mosás után szétfoszlik, szinte átlátszóvá válik. Szerezz be pár mosásbiztos textilpelenkát a tuti babalátogató ajándék gyanánt!

 

Neked mi volt a leghasznosabb és a leghaszontalanabb babalátogató ajándékot, amit kaptál?

Mivel egészítenéd ki a listát? Írd meg itt a cikk alatt kommentben!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blogbejegyzés
blog comments powered by Disqus